Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Potpisuje se ugovor za izgradnju Poljoprivredno-edukacijskog centra

Posted On Petak, 23 lipnja 2023 16:16

Sve je bliži početak izgradnje Poljoprivredno-edukacijskog centra (PEC) u Zemuniku Donjem, jednog od strateških projekata Zadarske županije.

Naime, nakon provedenog postupka javne nabave odabran je izvođač radova na izgradnji PEC-a te će tim povodom u ponedjeljak, 26. lipnja u 12 sati u Općinskoj vijećnici u Zemuniku Donjem biti upriličeno potpisivanje ugovora između Zadarske županije kao naručitelja te izvođača radova, tvrtke Reliance d.o.o. iz Splita. Ugovor će potpisati župan Božidar Longin i direktor tvrtke Reliance Tomislav Albini. 

Ugovor za izvođenje radova na izgradnji Poljoprivredno-edukacijskog centra vrijedan je 1.266.023,96 eura s PDV-om s rokom izgradnje 8 mjeseci, a sredstva je u potpunosti osigurala Zadarska županija.

Poljoprivredno-edukacijski centar planira se realizirati na prostoru površine oko 3 hektara, a osnovni cilj projekta je izgradnja edukacijskog centra za stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje lokalnih poljoprivrednih proizvođača. Projektom izgradnje centra planirane su dvije dvorane za edukaciju, uredi za voditelje centra te edukatore, a osigurat će se i manji prostor za Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru, Upravu za stručnu podršku razvoju poljoprivrede Ministarstva poljoprivrede te prostor za rad udruga u poljoprivredi.

Pročitano 504 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA