Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Obilježen Dan Općine Sv. Filip i Jakov

Posted On Ponedjeljak, 14 kolovoza 2017 15:18

U Sv. Filipu i Jakovu, uoči blagdana njezinog zaštitnika Sv. Roka, svečano je obilježen Dan Općine kojem su ispred Zadarske županije nazočili župan Božidar Longin te zamjenik Šime Mršić.

Povodom Dana općine na svečanoj sjednici uručene su nagrade zaslužnim mještanima. Načelnik Općine Sv. Filip i Jakov Zoran Pelicarić pohvalio se brojnim infrastrukturnim projektima koji su u realizaciji ili su pred samom provedbom. Posebno je zadovoljan rezultatima turističke sezone, te očekuje da će ova sezona biti rekordna na području općine s premašenom brojkom od 500 tisuća noćenja.

Župan Božidar Longin poručio je kako sa zadovoljstvom dolazi u Općinu Sv. Filip i Jakov u kojoj je svake godine evidentan napredak, pogotovo u komunalnoj infrastrukturi.

- Županija će pomoći u svim razvojnim projektima koji su kvalitetni, u skladu sa svojim mogućnostima. Veseli me kada čujem da je Općina Sv. Filip i Jakov nominirala nekoliko infrastrukturnih projekata na natječaje iz EU fondova. Podsjećam da naše razvojne agencije stoje na raspolaganju jedinicama lokalne samouprave za sve informacije o natječajima te pripremu projekata za prijavu na te natječaje, jer bez kvalitetne ideje koja postaje kvalitetnim projektom teško je osigurati sredstva za bilo koju aktivnost. Novi sustav financiranja smo prihvatili ulaskom u EU i važno mu se što prije i što bolje prilagoditi - poručio je Longin.

Pročitano 2206 puta

Zadnje objave

rujna 25, 2023

Kulturno vijeće Zadarske županije je donijelo Kriterije za ocjenu kvalitete prijedloga programa javnih potreba u kulturu Zadarske županije

Na svojoj 10. sjednici održanoj 25. rujna 2023. Kulturno vijeće Zadarske županije je…
rujna 15, 2023

NAJAVA 14. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

14. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 21. rujna…
rujna 15, 2023

JAVNI POZIV za dodjelu potpora za poticanje IT poduzetništva na području Zadarske županije

Zadarska županija kao provoditelj Programa poticanja IT poduzetništva na području…
rujna 04, 2023

Povratak u školske klupe: Župan sa suradnicima posjetio škole u Obrovcu

Prvog dana nove školske godine župan Božidar Longin u pratnji zamjenika Šime Vickovića,…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA