Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Župan primio nagrađene učenike

Posted On Petak, 16 lipnja 2023 16:38

U petak, 16. lipnja 2023. godine župan Božidar Longin primio je u dvorištu Doma Županije učenike koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima i one koji su pozvani na državne smotre, i to iz onih natjecanja i smotri koja su evidentirana u katalogu natjecanja i smotri, odnosno vremeniku Agencije za odgoj i obrazovanje, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Hrvatskog školskog sportskog saveza.

„Pozvali smo vas ovdje kako bismo vam pokazali da vaši uspjesi nisu neprimijećeni. Hvala vam što ste uspjeli pronaći volju, vrijeme i motivaciju za dodatni rad i od srca vam čestitam na uspjesima koje ste postigli.

Kao župan ponosan sam na svaku mladu osobu iz naše županije koja pokaže da može više i bolje. Vaš trud dokazuje da se ne moramo bojati budućnosti jer ćemo ju predati vama.

Drage mentorice i mentori, premda su nam djeca u fokusu, svi itekako dobro znamo da njihovih uspjeha ne bi bilo bez vašega, prije svega prepoznavanja talenta, a zatim i vodstva; bez one smirene i sigurne ruke koja ih je vodila prema stjecanju novih znanja i vještina.“- rekao je u obraćanju župan Božidar Longin.

Među ovogodišnjim uspješnim učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima, osim u nastavnim i strukovnim predmetima, tradicionalno je bilo i puno sportaša, a novost su dvije klape koje su osvojile 2. i 3. mjesto na natjecanju dječjih klapa. Drugu nagradu – srebrni grdelin u B kategoriji osvojila je klapa Feral čiji su članovi učenici Gimnazije Vladimira Nazora, Prirodoslovno-grafičke, Škole primijenjene umjetnosti i dizajna i Osnovne škole Bartula Kašića, a koju vodi Iva Mustać-Klarić. 3. nagradu -brončani grdelin na istom natjecanju osvojila je klapa Riva u kojoj pjevaju učenici iz Gimnazija Vladimir Nazor i Franjo Petrić i Osnovne škole Šimuna Kožičića -Benje koju vodi Marija Vičević.

Pročitano 767 puta

Zadnje objave

travnja 16, 2024

Objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni…
ožujka 29, 2024

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove organizirao je Završnu konferenciju projekta SAFE

Dana 20. ožujka 2024. godine održana je online završna konferencija projekta SAFE u…
ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA