Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Uručene prve nagrade Welcome najboljim iznajmljivačima u Zadarskoj županiji

Posted On Utorak, 18 prosinca 2018 08:59

U Maloj vijećnici Zadarske županije uručene su prve Welcome nagrade koje se od ove godine dodjeljuju najboljim iznajmljivačima u Zadarskoj županiji.

Projekt Welcome nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji predstavlja odličnu priliku za nagrađivanje svih onih iznajmljivača koji su ostvarili iskorake u kvaliteti i originalnosti svoje ponude. Nagrade se dodjeljuju za tri glavne kategorije obiteljskog smještaja: sobe, apartmani i kuće za odmor.

„Nagrađivanje najboljih iznajmljivača vidimo kao dodatni poticaj svima onima koji sustavno ulažu u kvalitetu i svakodnevno se trude pratiti zahtjeve gostiju te biti u korak s trendovima u turizmu. Smatram da su ovogodišnji dobitnici bez sumnje dali veliki doprinos jačanju ponude naše destinacije. Ono na čemu i dalje moramo raditi jest podizanje kvalitete smještaja, usluge i ponude, a sve s ciljem privlačenja što kvalitetnijih gostiju“, naglasio je župan Božidar Longin.

Na Javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji mogli su se prijaviti privatni iznajmljivači soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“. Javni poziv bio je otvoren od 22. listopada 2018. godine do 9. studenog 2018. godine, a nagrađeni su dobili i novčane nagrade. Prvo mjesto u kategoriji donosi 15.000,00 kuna i zlatnu plaketu, drugo mjesto 10.000,00 kuna i srebrnu plaketu te za treće mjesto 5.000,00 kuna i brončanu plaketu.

„Kako bi se Zadarska Županija što bolje pozicionirala u razvoju obiteljskog turizma, ove je godine pokrenut i Program kreditiranja obiteljskog smještaja Welcome putem kojeg pružamo financijsku podršku iznajmljivačima čiji su objekti nositelji oznake kvalitete Welcome, konkretno sufinanciranjem kamatne stope i osiguravanjem povoljnih kredita“, dodao je župan Longin.

U kategoriji kuća za odmor prvo mjesto i nagradu od 15 tisuća kuna osvojila je Ana Surać iz Debeljaka, drugo mjesto otišlo je u ruke Damira Kneževića iz Poljica Briga, dok je treće mjesto osvojio Tomislav Župan iz Zemunika Gornjeg.

U kategoriji apartmana i studio apartmana stručno povjerenstvo je odlučilo da prvu nagradu zaslužuje Dario Rumenić iz Zadra, drugi je Filip Bukša iz Paga, a treća Dušanka Gregurek iz Draga. Zlatnu plaketu i nagradu od 15 tisuća kuna u kategoriji soba osvojila je Božica Vukonić iz Draga.

Pročitano 458 puta

Zadnje objave

ožujka 13, 2019

NASTAVAK 10. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

Nastavak 10. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije prekinute dana 13. ožujka…
ožujka 08, 2019

Plenković s ministrima obišao projekte u Ninu

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković u završnom dijelu jučerašnjeg posjeta Zadarskoj…
ožujka 07, 2019

Premijer na Ugljanu i Pašmanu

Obilazak radova na izgradnji ribarske luke u Veloj Lamjani Predsjednik Vlade Andrej…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA