Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Održan radni sastanak s predstavnicima operativnih snaga sustava civilne zaštite na temu pripremnih i provedbenih aktivnosti za turističku sezonu 2024.

Posted On Četvrtak, 06 lipnja 2024 13:33

U organizaciji Stožera civilne zaštite Zadarske županije održan je radni sastanak s predstavnicima sudionika i operativnih snaga sustava civilne zaštite na temu pripremnih i provedbenih aktivnosti za turističku sezonu 2024., s naglaskom na sigurnost turista.

Uz načelnika stožera i zamjenika župana Šimu Vickovića , sastanku su nazočili predstavnici Državnog inspektorata, Zadarske županije,  Zavoda za hitnu medicinu Zadarske  županije, Doma Zdravlja Zadarske županije, Županijskog  Centra 112,  PU zadarske,  Zavoda za javno zdravstvo, Vatrogasne zajednice Zadarske  županije, Javne vatrogasne postrojbe Grada Zadra, HGSS-a stanice Zadar i ostali.

Predstavnici nadležnih službi dali su prikaz stanja o poduzimanju i izvršavanju pripremnih i provedbenih aktivnosti za turističku sezonu iz područja svoje nadležnosti te ocjenu stanja spremnosti za reagiranje i otklanjanje posljedica iznenadnog događaja u kojem uz stanovništvo mogu biti ugroženi i turisti. Raspravljalo se o  stanju opremljenosti i održavanja interventnih službi, projektu ispomoći u ljudstvu Policijskoj upravi zadarskoj  iz drugih policijskih uprava i drugih zemalja, opremljenosti u slučaju iznenadnog onečišćenja mora i spašavanja na moru, sigurnost u hotelima, kampovima, marinama, održavanje pokaznih i terenskih vježbi, razmjena informacija i sl.

Pročitano 102 puta

Zadnje objave

lipnja 21, 2024

NAJAVA 18. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

18. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 27. lipnja 2024.…
lipnja 19, 2024

Odluka o dodjeli potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta na području Zadarske županije za 2024. godinu

U cilju očuvanju i razvoja tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta na području…
svibnja 16, 2024

NAJAVA 17. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

17. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 23. svibnja 2024.…
svibnja 15, 2024

Posjet šefa delegacije vlade Katalonije Zadarskoj županiji

U radnom posjetu Zadarskoj županiji boravio je Eric Hauck, šef delegacije Vlade…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA