Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Odluka o izravnom radu sa strankama za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 (KORONAVIRUS)

UPUTE STRANKAMA

Za vrijeme pojave bolesti COVID -19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2 sva upravna tijela Zadarske županije rad sa strankama nastavit će obavljati radnim danom prvenstveno putem pošte, elektroničke pošte te telefonskim putem.

Svi obrasci putem kojih se elektronskim putem mogu podnijeti zahtjevi za rješavanje prava stranaka i podaci o plaćanju upravne pristojbe nalaze se na mrežnoj stranici Zadarske županije (www.zadarska-zupanija.hr).

Ukoliko zahtjev stranke nije moguće riješiti bez prisutnosti stranke, stranka je dužna najaviti svoj dolazak elektroničkom poštom ili telefonskim putem pri čemu će dobiti termin svog dolaska, kako bi se izbjegle gužve i prisutnost većeg broja ljudi u istim prostorima.

Telefonski brojevi i e-mail adrese kontakata upravnih tijela Zadarske županije s kojima će se dogovoriti termin dolaska objavljeni su na mrežnoj stranici Zadarske županije.

Prilikom dolaska u službene prostorije stranke su se dužne pridržavati propisanih epidemioloških mjera, poštujući higijenske standarde propisane od Nacionalnog stožera civilne zaštite i nadležnih institucija (dezinfekcija ruku sredstvima na ulazu), te održavajući fizičku distancu od dva metra.  

Stranka će pri dolasku službeniku dati osobne podatke radi slijedivosti kontakata.

Pri dolasku u prostore Zadarske županije, strankama se preporuča doći sa zaštitnim maskama i rukavicama.

Sva upravna tijela Zadarske županije nastavljaju obavljati svoj redovan posao i radne zadatke, a navedene mjere provode se u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane virusom COVID -19 te zaštite građana i službenika od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.

 

Preuzimanje priloga: Odluka o izravnom radu sa strankama za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 (KORONAVIRUS)

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA