Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

„Welcome“- nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji

Posted On Četvrtak, 20 listopada 2022 12:12

Još do kraja listopada svi iznajmljivači imaju priliku prijaviti se na natječaj Zadarske županije „Welcome“- nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji.

Objekti s oznakom Welcome znak su provjerene turističke kvalitete, standarda i prepoznatljivosti brendiranih apartmana, kuća za odmor i soba privatnih iznajmljivača u Zadarskoj županiji.

Projekt „Welcome“ nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji predstavlja odličnu priliku za nagrađivanje svih onih iznajmljivača koji su dobri domaćini te su ostvarili hvalevrijedne iskorake u kvaliteti i originalnosti svoje ponude.

Welcome nagradama se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskog smještaja. Cilj projekta je podizanje kvalitete i obogaćenje ponude obiteljskog smještaja na području Zadarske županije.

Još jednom stoga pozivamo sve iznajmljivače soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“ da se prijave za dodjelu Welcome nagrada.

Napominjemo kako se nagrade  dodjeljuju za tri kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor, a pobjednici (u svakoj kategoriji) osvajaju novčane nagrade u slijedećim iznosima:

  • 1. nagrada: 15.000,00 kuna i zlatnu plaketu,
  • 2. nagrada: 10.000,00 kuna i srebrnu plaketu,
  • 3. nagrada:    5.000,00 kuna i brončanu plaketu.

Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada krajem 2022. godine.

Javni poziv, prijavni obrazac i popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu, podnositelji mogu preuzeti s web-stranice Zadarske županije: Natječaji/Potpore i priznanja/Aktivni natječaji.

Odgovore na sva pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se dobiti na tel. 023/350-430 ili 023/350-437.

Uključite se u projekt dodjele Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji  jer ovime će te usporediti svoju ponudu, svoj način rada sa drugim iznajmljivačima i suvremenim trendovima, a nagrade uvijek i svakog razvesele. Još davno je grčki filozof Aristotel rekao: „počasti i nagrade padaju na one koji pokazuju svoje dobre kvalitete u akciji."

Pročitano 729 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA