Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

P O L I T I K A K V A L I T E T E

P O L I T I K A     K V A L I T E T E

Primjenom norme EN ISO 9001:2015, SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, Uprava ZADARSKE ŽUPANIJE odabrala je sljedeću politiku kvalitete:

DJELATNOSTI IZ PODRUČJA JAVNE UPRAVE

Temeljno je opredjeljenje Zadarske županije biti učinkovitom županijskom samoupravom uvijek na raspolaganju svojim građanima u zadovoljavanju njihovih potreba te im u izravnim kontaktima pružati pomoć u traženju učinkovitih rješenja za svakodnevne probleme. Strateški ciljevi koje  Zadarska županija želi ostvariti su konkurentno gospodarstvo, uravnoteženi i održivi razvoj, uz uvažavanje socijalnih potreba građana i potreba manjinskih zajednica.

Primjenjujući načela upravljanja kvalitetom u svakodnevnom radu i postupanju, Zadarska županija bit će partnerski otvorena prema inicijativama građana te pravnih osoba, institucija i ustanova u zdravstvu, obrazovanju, kulturi i drugim područjima, udruga građana, gospodarskih subjekata, kao i općina i gradova na području Zadarske županije.

U svom odnosu prema građanima trudimo se ljubaznošću, točnošću i pravovremenošću poboljšati međusobnu komunikaciju kako bismo izravnim kontaktima što više bili na usluzi građanima županije. Odgovornim trošenjem novaca poreznih obveznika smatramo i optimiziranje razine usluga koje Županija pruža svojim građanima, upoznavanjem korisnika s vrstama usluga, konkretnim rješavanjem zahtjeva korisnika na što jednostavniji način, brzo i učinkovito, a na dobrobit građana Zadarske županije.

Zadarska županija, 5. 02. 2018.

 

Župan
Božidar Longin, dipl. ing.

PRIRUČNIK KVALITETE ZADARSKE ŽUPANIJE

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA