Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Otvorena ljekarna na Relji

Posted On Četvrtak, 28 lipnja 2018 14:10

 

„Ljekarna Zadar jedina je ljekarnička ustanova u Hrvatskoj koja u svom sastavu ima čak 4 ljekarne- samoposluge“, rekao je na svečanom otvaranju obnovljene poslovnice ravnatelj ustanove Božo Čolak. Evo što u obnovljenom objektu dobivaju građani:

„Milijun i 530 tisuća kuna uloženo je u obnovu objekta iako smo planirali milijun i 730 tisuća kuna“, naglasio je Čolak i dodao:  „Građani dobivaju puno bolji objekt, puno brži u poslu jer pacijenti neće morati čekati za ono što nije bitno za pultom,  za recept, nego će platiti odmah na blagajni,  naše magistre sada su pokretne i mogu doći u svaki dio ljekarne dati savjet kupcu. Što se tiče noćnih dežurstava počet će u 10. mjesecu“ - najavio je Čolak.

„Pobrinut ćemo se da i subotom popodne i  nedjeljom barem jedna ljekarna na Poluotoku funkcionira po tom pitanju zbog potreba turističke sezone , a ova će raditi noću od listopada jer je puno pristupačnija pacijentima. Nezgodno je bilo po Poluotoku hodati po mračnim ulicama ne znajući koja je dežurna“ - ustvrdio je ravnatelj Ljekarne Zadar.            

Sreću u radu u novom prostoru djelatnicima obnovljene ljekarne poželio je i  župan Božidar Longin dodavši kako je Ljekarna Zadar jedna od ustanova kojima se županija diči. „Vezano za prijedloge proširenja djelovanja Ljekarne Zadar na prostor čitave županije - to ćemo morati staviti na papir“, naveo je župan. „Građani će u novoj ljekarni imati bolju i kvalitetniju uslugu, a ova ideja o dežurstvu noću je dobra no s obzirom da se grad Zadar buni kako je apartmanizacija preuzela Poluotok i kako više nema ljudi na Poluotoku, morat ćemo smisliti to nešto drugačije, barem da imamo dvije dežurne ljekarne, ali o tom potom“, kazao je župan zažalivši sreću djelatnicima i budućim korisnicima obnovljenog objekta.

Izvor: HRT  Radio Zadar

Foto: Marin Gospić i Radio Zadar

 

Pročitano 3960 puta

Zadnje objave

svibnja 16, 2024

NAJAVA 17. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

17. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 23. svibnja 2024.…
svibnja 15, 2024

Posjet šefa delegacije vlade Katalonije Zadarskoj županiji

U radnom posjetu Zadarskoj županiji boravio je Eric Hauck, šef delegacije Vlade…
svibnja 10, 2024

Veleposlanica Rayes u nastupnom posjetu Zadarskoj županiji: Hrvatska je dokazani partner SAD-a

U nastupnom posjetu Zadarskoj županiji boravila je nova veleposlanica Sjedinjenih…
svibnja 09, 2024

Župan i Kolega u obilasku: Radovi na hospiciju u Babindubu napreduju predviđenom dinamikom

Župan Božidar Longin u pratnji županijskog pročelnika za zdravstvo Marka Kolege obišao je…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA