Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Počinje izgradnja modernog logističkog središta OIV-a u sjevernoj Dalmaciji

Posted On Utorak, 12 ožujka 2024 15:41

U Gaženici je svečano obilježen početak radova izgradnje nove poslovne zgrade tvrtke Odašiljači i veze, investicije vrijedne oko 2,3 miljuna eura. Događaju su, uz Upravu OIV-a, prisustvovali i državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver te župan Božidar Longin i gradonačelnik Zadra Branko Dukić sa suradnicima.

“Sretan što će Regionalni centar Odašiljača i veza biti baš u Zadru, jer je riječ o iznimno važnoj tvrtki za sve nas. Činjenica jest da razvoj tehnologije upravo i zahtijeva konstantne prilagodbe i veseli me da OIV idu u korak s vremenom, što pokazuje i ovaj današnji početak radova na modernom logističkom i infrastrukturnom sjedištu. Također moram pohvaliti i dobar izbor lokacije jer izgradnjom ove zgrade popunjava se prostor Gaženice čime se formira jedna nova poslovna zona na području grada”, istaknuo je župan Longin, dok je predsjednik Uprave društva OIV Mate Botica istaknuo kako se radi o jednoj u nizu investicija kojima se stvaraju preduvjeti za još kvalitetniju uslugu korisnicima te naglasio važnost izgradnje ovog regionalnog središta za budući razvoj kompanije i zapošljavanja lokalnog stanovništva i stvaranje novih, boljih radnih uvjeta.

Izgradnjom ove gospodarsko-poslovne građevine u Zadru, OIV dobiva moderno logističko središte u sjevernoj Dalmaciji koje će biti ključno za potporu kontinuiranom rastu kompanije i podizanje kvalitete i uvjeta rada, naglašavajući tako predanost Društva strategiji proširenja, decentralizacije i jačanju poslovnih kapaciteta, učinkovitosti i produktivnosti.

„Drago mi je da je upravo Zadar odabran za novi moderan logistički centar za Dalmaciju. Ova investicija pokazuje i da se OIV razvija na pravi način te postaje visokotehnološka kompanija koja prati razvoj novih tehnologija i trendova, a što u konačnici znači bolju i kvalitetniju uslugu za sve naše građane“, rekao je državni tajnik Bilaver. 

Na lokaciji u poslovnom dijelu Gaženice površine 2084 m2 izgradit će se gospodarsko-poslovna zgrada te skladišni prostor ukupne površine 1.185,31 m2, a izgradnja je planirana u tri dijela. Prva faza obuhvatit će izgradnju poslovne zgrade, pogonsko-skladišnog i uredskih prostora, dok će u drugoj i trećoj fazi biti izgrađeno zatvoreno i otvoreno skladište.

Pročitano 201 puta

Zadnje objave

travnja 16, 2024

Objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni…
ožujka 29, 2024

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove organizirao je Završnu konferenciju projekta SAFE

Dana 20. ožujka 2024. godine održana je online završna konferencija projekta SAFE u…
ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA