Prilagodba pristupačnosti

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

21. listopada 2022.

Savjetovanje o Nacrtu prijedloga plana davanja koncesija na pomorskom dobru Zadarske županije

U tijeku je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Planu davanja koncesija na pomorskom dobru Zadarske županije za 2023. godinu.

Zakon o koncesijama propisuje sadržaj godišnjeg plana davanja koncesija, a to je: planirani broj koncesija, predviđene vrste i predmete koncesija, rokove na koje se koncesije planiraju dati, pravnu osnovu za davanje koncesije, procijenjenu godišnju naknadu za pojedinu koncesiju, popis ugovora o koncesiji koji istječu u godini na koju se plan odnosi s napomenom za koje se koncesije planira novi postupak davanja koncesije te obrazloženjem razloga za eventualno neplaniranje davanja nove koncesije.

Godišnji plan davanja koncesija mora biti u skladu sa srednjoročnim planom davanja koncesija, a u slučaju odstupanja godišnjeg plana od srednjoročnog plana davanja koncesija, davatelj koncesije je dužan nadležnom ministarstvu dostaviti obrazloženje o navedenom odstupanju prilikom dostave podataka o godišnjem planu davanja koncesija.

Nacrt prijedloga te Plan davanja koncesija na pomorskom dobru zadarske županije za 2023. godinu možete pogledati na poveznici

Savjetovanje traje do 21.studenog 2022.

Cookie

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA
Saznajte više
Image