Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Održana 9. sjednica Skupštine Turističke zajednice Zadarske županije.

Posted On Utorak, 18 prosinca 2018 14:09

Skupština Turističke zajednice Zadarske županije pod predsjedanjem predsjednika TZ župana Božidara Longina održana je u utorak,  18. prosinca 2018.  na kojoj je usvojeno Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru za nad poslovanjem Turističke zajednice Zadarske županije za razdoblje siječanj-rujan 2018. g. Prema mišljenju Nadzornog odbora izvršenje i provedba Programa rada i financijskog plana u promatranom razdoblju je u skladu sa zakonom, a Turistička zajednica Zadarske županije je dobro odradila svoje programske zadaće.

Na sjednici je također usvojeno i Izvješće o izvršenju Programa rada od siječnja do rujna 2018., a članovima Skupštine predočene su informacije o ostvarenom turističkom prometu u razdoblju od siječnja do rujna 2018. godine u Zadarskoj županiji.

Direktorica Turističkog ureda Mihaela Kadija je članovima Skupštine prezentirala i Financijsko izvješće od siječnja do rujna 2018. godine kao  i prijedlog rebalansa financijskog plana za 2018. godinu. Na 9. je sjednici također usvojen i Program rada Turističke zajednice Zadarske županije s financijskim planom za iduću, 2019. godinu.

Osvrnuvši se na odrađene aktivnosti Mihaela Kadija je izrazila osobito zadovoljstvo projektom brendiranja Zadarske županije kao turističke destinacije. Brend identitet je javno predstavljen u Kneževoj palači krajem listopada,  a započet je proces poticanja njegovog korištenja kanalima svih turističkih dionika. U idućim će se razdobljima nastaviti aktivnosti primjene i promicanja regionalnog brenda kroz poseban set radionica usmjerenih na pozicioniranje destinacije.

Pročitano 1395 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA