Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Uručene nagrade Welcome – za izvrsnost u turizmu

Posted On Srijeda, 18 prosinca 2019 08:42

U Maloj vijećnici Doma Zadarske županije održana je svečana dodjela priznanja u sklopu projekta Welcome - nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji. Nagrade su dodijeljenje za tri glavne kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor. Pobjednicima su, uz plakete, pripale i novčane nagrade.

„Našu je županiju iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista. No brojke su samo dio priče. Ono na čemu moramo raditi jest podizanje kvalitete smještaja, usluge, ponude, a sve s ciljem privlačenja što kvalitetnijih gostiju. Projekt nagrađivanja najboljih iznajmljivača vidimo kao dodatni poticaj svima onima koji sustavno ulažu u kvalitetu i svakodnevno se trude pratiti zahtjeve gostiju te biti u korak s trendovima u turizmu“, istaknuo je župan Božidar Longin podsjetivši da je Zadarska županija pokrenula i Program kreditiranja obiteljskog smještaja Welcome, putem kojeg pruža financijsku podršku iznajmljivačima čiji su objekti nositelji oznake kvalitete Welcome, konkretno sufinanciranjem kamatne stope i osiguravanjem povoljnih kredita.

U kategoriji "sobe" prvu nagradu i 15 tisuća kuna osvojila je Ana Katalinić iz Starigrada, drugo mjesto i deset tisuća kuna pripalo je Dariju Longinu iz Zadra, dok je treće mjesto i nagradu od pet tisuća kuna osvojila Nada Baranović iz Kožina.

Najbolja u kategoriji "apartmani" bila je Katarina Bakija iz Pakoštana koja je također osvojila novčanu nagradu od 15 tisuća kuna, druga je Senka Otavijević iz Sutomišćice koja je dobila srebrnu plaketu i deset tisuća kuna, dok je na trećem mjestu Davor Keran s osvojenih pet tisuća kuna.

Nagrada za najbolju kuću za odmor i 15 tisuća kuna pripala je Sandri Sudinji iz Sukošana, dok je na drugom mjestu sa srebrnom plaketom i osvojenih deset tisuća kuna Neda Šimović iz Poljica.

Pročitano 1156 puta

Zadnje objave

ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…
ožujka 13, 2024

Rezultati Javnog poziva za dodjelu potpora događanjima u turizmu na području Zadarske županije za 2024. godinu

Dana 31. siječnja 2024. godine na službenoj mrežnoj stranici Zadarske županije Upravni…
ožujka 12, 2024

Postav izložbe Volim svoju županiju krasit će zidove Dnevnih bolnica u Zadru

Na ulazu u novu zgradu Dnevnih bolnica Opće bolnice Zadar otvorena je stalna izložba…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA