Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Župan i zamjenici iskazali potporu vatrogascima

Posted On Utorak, 18 srpnja 2017 09:14

Posljednjih nekoliko dana na više lokacija u Zadarskoj županiji buknuli su požari, a neki od njih su još uvijek aktivni. Župan Božidar Longin obišao je rasadnik Piket u Zemuniku koji je prije nekoliko dana djelomično stradao u požaru, dok su zamjenici župana Šime Mršić i Šime Vicković posjetili vatrogasce koji su gasili požar na dvije lokacije u okolici Vranskog jezera, kako bi im iskazali podršku i zahvalili na velikim naporima koje čine da bi zaustavili širenje požara.

- Svaka čast hrabrim vatrogascima koji ulažu velike napore kako bi stavili pod nadzor nekoliko aktivnih požara u našoj županiji. Oni su naš ponos. Na terenu su danonoćno i već nekoliko dana se bore s jakim vjetrom koji im otežava gašenje. Svakako treba pohvaliti i posade kanadera koji daju svoj veliki doprinos u gašenju požara, ne samo u Zadarskoj županiji, nego i na području cijele jadranske obale - rekao je župan Longin.

Pročitano 626 puta

Zadnje objave

studenoga 26, 2019

Promocija Zadarske županije i projekata iz Programa INTERREG V-A Italija - Hrvatska 2014. -2020. na 13. Međunarodnom ribarskom sajmu - CROFISH u Poreču

Na ovogodišnjem 13. međunarodnom sajmu ribarstva, ribarske opreme, akvakulture, sportskog…
studenoga 08, 2019

Povećan iznos potpora za novorođenu djecu

Iz Zadarske županije opet stižu pozitivne vijesti. Naime, izmjenama i dopunama proračuna…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA