Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Župan Longin primio novinare, fotografe i snimatelje zadarskih redakcija

Posted On Četvrtak, 15 prosinca 2022 15:50

Župan Božidar Longin upriličio je u Maloj vijećnici u Domu Zadarske  županije predbožićno druženje s novinarima, fotografima i snimateljima zadarskih redakcija  .

“Pandemija je nekako pala u drugi plan pa možemo reći da je iza nas jedna uspješna godina, pogotovo na gospodarskom planu. Zadarska županija danas je snažna i napredna regija, u kojoj se trenutno provode projekti vrijedni preko 3,8 milijardi kuna. Ove smo godine opet zabilježili rekordne brojke – od 65 tisuća zaposlenih do dva milijuna turista u našoj županiji. Zračna luka Zadar premašila je brojku od milijun putnika, a Gaženica je imala 150 dolazaka kruzera. “, rekao je župan Božidar Longin pozdravljajući predstavnike medija.

Rekao je kako očekuje da će iduća godina biti još bolja, ali i činjenicu da  puno pozitivnih stvari koje je naveo ne bi bilo bez kvalitetne suradnje svih zajedno.

„I upravo na tome želim vam svima zahvaliti. I vi mediji ste zaslužni za naš uspjeh, svi ste dio tog velikog kotača koji nas vodi naprijed. Obavljati odgovorno i stručno svoj posao najbolji je način da doprinesemo zajedničkom uspjehu. Svaka vaša dobronamjerna kritika, nama je poticaj da radimo još bolje i smatram da od kritike ne treba bježati nego ju shvatiti kao dodatan poticaj.“, rekao je župan Longin.

Poželio je svima sretan Božić i uspješnu novu godinu.

U ime svih nazočnih na prijemu je zahvalio dugogodišnji novinar  Velimir Brkić-Vele koji je naglasio kako su vrata Županije medijima otvorena tijekom cijele godine, da su novinarima uvijek dostupne sve informacije te da se unatoč često teškom novinarskom poslu u Županiji osječaju ugodno, kao u svom drugom domu. 

Pročitano 704 puta

Zadnje objave

travnja 16, 2024

Objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni…
ožujka 29, 2024

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove organizirao je Završnu konferenciju projekta SAFE

Dana 20. ožujka 2024. godine održana je online završna konferencija projekta SAFE u…
ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA