Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image
Image

Welcome“ nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2021. godini

Posted On Petak, 17 prosinca 2021 13:27

U Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije održana je svečana dodjela priznanja u sklopu projekta Welcome - nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji. Nagrade su dobila tri  najbolja iznajmljivača koja posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“  iz kategorije kuće za odmor. 

Pobjednicima su, uz plakete, pripale i novčane nagrade. Svečano  uručene nagrade odnose se na se na 3 najbolja iznajmljivača koja posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“  iz kategorije kuće za odmor. 3. nagradu  (5.000,00 kuna) i brončanu plaketu dobila je  Josipa Đurđević iz Poličnika, , 2. nagradu (10.000,00 kuna) i srebrnu plaketu dobio je Branimir Samirić, iz Pristega, a 1. nagradu (15.000,00 kuna) i zlatnu plaketu  osvojila je  Nevena Čulina iz Murvice.

Welcome nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji projekt je Zadarske županije kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskog smještaja.

“Imamo razloga za zadovoljstvo jer je sezona bila uspješna i dobro smo odgovorili na situaciju u kojoj smo se zatekli”, rekao je župan Božidar Longin na primanju nagrađenih:

“Sezona za nama je odlična, najave za iduću su također dobre”, rekao je župan Božidar Longin i dodao kako smo privukli goste koje smo željeli privući.

„Vjerujem da smo iz ove krize svi izvukli i neku pouku, a ona je, kada je riječ o turizmu, ta da nam cilj ne može biti isključivo rast broja kreveta u privatnom smještaju, već podizanje kvalitete. Upravo je kvalitetan smještaj onaj dio mozaika ukupne kvalitete destinacije koji nam za sada još uvijek nedostaje stoga je važno poticati razvoj novih proizvoda i inovacija. Dodjela nagrade Welcome jedna je od aktivnosti koja bi trebala voditi u tom smjeru. Ona je važna jer otvara priliku da onim privatnim iznajmljivačima koji sustavno ulažu u kvalitetu, koji se trude pratiti kako trendove u turizmu općenito, tako i zahtjeve gostiju, pokažemo kako je njihov trud primijećen te da im damo poticaj da ne posustaju, već idu dalje, žele više, postižu bolje.“ rekao je Longin i svima zaželio sve najbolje u 2022.godini.

Zadarska županija pokrenula je i  Program kreditiranja obiteljskog smještaja Welcome, putem kojeg pruža financijsku podršku iznajmljivačima čiji su objekti nositelji oznake kvalitete Welcome, konkretno sufinanciranjem kamatne stope i osiguravanjem povoljnih kredita.

Pročitano 846 puta

Zadnje objave

travnja 16, 2024

Objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni…
ožujka 29, 2024

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove organizirao je Završnu konferenciju projekta SAFE

Dana 20. ožujka 2024. godine održana je online završna konferencija projekta SAFE u…
ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA