Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Borba s koronavirusom najveći izazov zdravstvenih ustanova

Posted On Ponedjeljak, 26 srpnja 2021 17:06

Izvješća o radu i financijskom poslovanju podnijele su sve ustanove u zdravstvu kojima je osnivač Zadarska županija. Tri bolničke ustanove - Opća bolnica Zadar, Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na moru i Psihijatrijska bolnica Ugljan poslovale su s manjkom prihoda, što je i očekivano s obzirom na pandemiju koronavirusne bolesti koja je značajno utjecala na smanjenje većine aktivnosti unutar bolnica tijekom 2020. godine.

Vijećnici su prihvatili Izvješće o radu i financijskom poslovanju Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Doma zdravlja Zadarske županije, Zdravstvene ustanove Ljekarne Zadar te Doma za starije i nemoćne osobe Zadar.

Usvojena su Izvješća o poslovanju Županijske uprave za ceste Zadarske županije za 2020. godinu kao i izvještaj o izvršenju financijskog plana, izvještaj o izvršenju Godišnjeg programa rada i razvoja luka i Izvještaja o izvršenju Financijskog plana Županijske lučke uprave Zadar za 2020. godinu. 

Vijećnici su prihvatili i Izvješće o radu i Izvješće o izvršenju financijskog plana Zavoda za prostorno uređenje Zadarske županije za 2020. godinu. Zavod za prostorno uređenje Zadarske županije je i u protekloj 2020. godini realizirao program rada te opravdao svoj institucionalni cilj i svrhovitost kao županijska javna ustanova koja obavlja poslove sukladno Odluci o osnivanju.

Usvojen je i Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o ostvarivanju godišnjeg programa zaštite, održavanja, očuvanja, promicanja i korištenja zaštićenih dijelova prirode na području Zadarske županije za 2020. godinu i Izvješća o izvršenju financijskog plana NATURA-JADERE, javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije

Izvješća o radu podnijele su i dvije ustanove u kulturi, Narodni muzej Zadar i Kazalište lutaka Zadar te Športska zajednica Zadarske županije  i Zajednica tehničke kulture Zadarske županije.

Pročitano 414 puta

Zadnje objave

kolovoza 30, 2021

Župan Longin sa suradnicima na obilježavanju Dan Općine Vir

Dan općine Vir i blagdan Glavosjeka Sv. Ivana Krstitelja svečano je obilježen u nedjelju,…
Ministrica Vučković i župan Longin sa suradnicima u posjetu pogonima tvrtke Mišlov
kolovoza 27, 2021

Svečano obilježen Dan općine Poličnik

U petak, 27. kolovoza svečano je obilježen Dan općine Poličnik i blagdan nebeskog…
kolovoza 06, 2021

Odgovorno i održivo ribarstvo na Jadranu kroz inovativne tehnologije i jadranske riblje proizvode - projekt PRIZEFISH

Projekt PRIZEFISH – Piloting of eco-innovative fishery supply-chains to market…
srpnja 22, 2021

Krajem lipnja više od 60 tisuća zaposlenih u Zadarskoj županiji

Zadarska županija i na koncu šestog mjeseca 2021. godine bilježi značajno povećanje broja…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA