Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA povećava inovacijsku sposobnost poduzeća u sektoru ribarstva i akvakulture

Posted On Četvrtak, 16 srpnja 2020 08:53

Zadar – Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA objavila je Javni poziv na koji se mogu prijaviti mikro, mala i srednja poduzeća iz sektora ribarstva i akvakulture s ciljem ulaganja i uvođenja inovativnih koncepata u svoje poslovanje. Poziv je objavljen u sklopu projekta “Boosting INVESTments in INnovation of SMEs along the entire FISHery and aquaculture value chain – INVESTINFISH” na kojem AGRRA ima ulogu partnera.  

Projekt INVESTINFISH, vrijednosti nešto više od 11 milijuna kuna, financiran je od strane Europske Unije u sklopu programa prekogranične suradnje INTERREG Italija – Hrvatska te ima za cilj jačanje konkurentnosti proizvodnog sustava ribarstva i akvakulture kroz promociju investicijskih programa usmjerenih na stjecanje inovacijskih usluga. Projektom će se u 6 hrvatskih i talijanskih partnerskih regija implementirati pilot akcije koje će omogućiti skupini poduzeća iz sektora ribarstva i akvakulture kreiranje personaliziranog plana za poboljšanje konkurentnosti i vlastitog pozicioniranja na tržištu.

Skupina od 48 poduzeća, odnosno 8 za svako pilot-područje, bit će odabrana putem otvorenog Javnog poziva. Navedenih 48 poduzeća surađivat će s projektnim partnerima na otkrivanju koristi suradničkog i otvorenog inovacijskog pristupa kojim bi se povećala njihova vlastita inovacijska sposobnost. Temeljem Javnog poziva provodi se natječaj za odabir gospodarskih subjekata koji će uživati pogodnosti i bit će im pružena usluga savjetovanja specijaliziranih stručnjaka s ciljem uvođenja inovativnih usluga i/ili tehnoloških proizvoda na temelju iskazanih potreba.

AGRRA poziva mikro, mala i srednja poduzeća u sektoru ribarstva i akvakulture sa sjedištem u Zadarskoj županiji da iskažu svoje inovacijske potrebe te da se prijave na Javni poziv. Uvjeti za prijavu, tekst javnog poziva i obrazac za iskaz interesa dostupni su na službenoj web stranici http://www.agrra.hr/natjecaj/default/43.

Dodatne informacije o projektu dostupne su na projektnoj web stranici: www.italy-croatia.eu/web/investinfish.

Kontakt: Ana Zubčić, ana.zubcic@agrra.hr, tel: 099 273 3 273

Pročitano 578 puta

Zadnje objave

siječnja 06, 2022

Županova čestitka episkopu dalmatinskom povodom pravoslavnog Božića

U povodu pravoslavnog Božića koji se slavi u petak, 7. siječnja župan Božidar Longin…
siječnja 06, 2022

Župan Longin posjetio graničnu policiju: Sigurnost je brend Zadarske županije

Župan Božidar Longin i zamjenik župana Šime Vicković u pratnji načelnika Policijske…
Betlehemsko svjetlo mira i ove je godine stiglo u Zadarsku županiju
prosinca 23, 2021

Betlehemsko svjetlo stiglo u Zadarsku županiju

Betlehemsko svjetlo mira i ove je godine stiglo u Zadarsku županiju. Mladi izviđači iz…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA