Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Gospodarstvenicima uručeno priznanje Zlatna plaketa

Posted On Srijeda, 27 studenoga 2019 16:55

U srijedu, 27. studenoga 2019. godine, na drugoj proširenoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Zadar uručena su priznanja Zlatna plaketa najuspješnijim trgovačkim društvima na području Zadarske županije za poslovanje u 2018. godini.
Dobitnik priznanja u kategoriji malo trgovačko društvo je Angelina charter d. o. o., u kategoriji srednje trgovačko društvo HSTEC d. d. te u kategoriji veliko trgovačko društvo LTH Metalni lijev d. o. o.
Osim predsjednika HGK – Županijske komore Zadar Darija Jurina te zamjenice gradonačelnika Grada Zadra Jagode Surać, dobitnicima je čestitao zamjenik župana Šime Mršić istaknuvši da je Zlatna je plaketa priznanje kojim se one gospodarske subjekte koji su svojim poslovanjem dokazali da su spremni odolijevati problemima, kojih nije malo, nagrađuje za uspjeh, za upornost, za ustrajnost. Priznanje je to njihovoj kreativnosti, njihovoj poslovnoj hrabrosti koja im nije dozvolila da odustanu pred prvom preprekom, već ih je, dapače, potaknula da dodatno ulože u materijalne uvjete rada i u kadrovski potencijal. U takvim slučajevima, uspjeh nije mogao izostati, a ove uspješne tvrtke postale su i pozitivan primjer drugima.
Zahvaljujući HGK – Županijskoj komori Zadar što je napravila kvalitetan izbor dobitnika, zaključio je kako se u poticanju gospodarskog razvoja ne smije zaboraviti… ono što je, budimo iskreni, i najvažnije – kvalitetan i educiran kadar. Bez ulaganja u kvalitetu kadra, gospodarskog napretka neće i ne može biti.

Pročitano 293 puta

Zadnje objave

kolovoza 03, 2020

Projekt PRIZEFISH - “Upravljanje eko-inovativnim lancima opskrbe u ribarstvu, kako bi se postigla dodana vrijednost jadranskih ribljih proizvoda”

U sklopu projekta PRIZEFISH (Piloting of eco-innovative fishery supply-chains to market…
srpnja 31, 2020

Župan čestitao Kurban-bajram

Župan Božidar Longin u povodu velikog islamskog blagdana, Kurban-bajrama, uputio je…
srpnja 24, 2020

Zadarskoj županiji i ove godine petica iz transparentnosti

Zadarska županija i ove godine je na samom vrhu transparentnosti, prema istraživanju…
srpnja 17, 2020

Završeni radovi na sanaciji luke Silba Žalić vrijedni deset milijuna kuna

Završeni su radovi na sanaciji rive i trajektnog pristaništa u luci Žalić na otoku Silbi,…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA