Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Održana 9. sjednica Skupštine Turističke zajednice Zadarske županije.

Posted On Utorak, 18 prosinca 2018 14:09

Skupština Turističke zajednice Zadarske županije pod predsjedanjem predsjednika TZ župana Božidara Longina održana je u utorak,  18. prosinca 2018.  na kojoj je usvojeno Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru za nad poslovanjem Turističke zajednice Zadarske županije za razdoblje siječanj-rujan 2018. g. Prema mišljenju Nadzornog odbora izvršenje i provedba Programa rada i financijskog plana u promatranom razdoblju je u skladu sa zakonom, a Turistička zajednica Zadarske županije je dobro odradila svoje programske zadaće.

Na sjednici je također usvojeno i Izvješće o izvršenju Programa rada od siječnja do rujna 2018., a članovima Skupštine predočene su informacije o ostvarenom turističkom prometu u razdoblju od siječnja do rujna 2018. godine u Zadarskoj županiji.

Direktorica Turističkog ureda Mihaela Kadija je članovima Skupštine prezentirala i Financijsko izvješće od siječnja do rujna 2018. godine kao  i prijedlog rebalansa financijskog plana za 2018. godinu. Na 9. je sjednici također usvojen i Program rada Turističke zajednice Zadarske županije s financijskim planom za iduću, 2019. godinu.

Osvrnuvši se na odrađene aktivnosti Mihaela Kadija je izrazila osobito zadovoljstvo projektom brendiranja Zadarske županije kao turističke destinacije. Brend identitet je javno predstavljen u Kneževoj palači krajem listopada,  a započet je proces poticanja njegovog korištenja kanalima svih turističkih dionika. U idućim će se razdobljima nastaviti aktivnosti primjene i promicanja regionalnog brenda kroz poseban set radionica usmjerenih na pozicioniranje destinacije.

Pročitano 1284 puta

Zadnje objave

rujna 15, 2023

NAJAVA 14. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

14. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 21. rujna…
rujna 15, 2023

JAVNI POZIV za dodjelu potpora za poticanje IT poduzetništva na području Zadarske županije

Zadarska županija kao provoditelj Programa poticanja IT poduzetništva na području…
rujna 04, 2023

Povratak u školske klupe: Župan sa suradnicima posjetio škole u Obrovcu

Prvog dana nove školske godine župan Božidar Longin u pratnji zamjenika Šime Vickovića,…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA