Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Održana 9. sjednica Skupštine Turističke zajednice Zadarske županije.

Posted On Utorak, 18 prosinca 2018 14:09

Skupština Turističke zajednice Zadarske županije pod predsjedanjem predsjednika TZ župana Božidara Longina održana je u utorak,  18. prosinca 2018.  na kojoj je usvojeno Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru za nad poslovanjem Turističke zajednice Zadarske županije za razdoblje siječanj-rujan 2018. g. Prema mišljenju Nadzornog odbora izvršenje i provedba Programa rada i financijskog plana u promatranom razdoblju je u skladu sa zakonom, a Turistička zajednica Zadarske županije je dobro odradila svoje programske zadaće.

Na sjednici je također usvojeno i Izvješće o izvršenju Programa rada od siječnja do rujna 2018., a članovima Skupštine predočene su informacije o ostvarenom turističkom prometu u razdoblju od siječnja do rujna 2018. godine u Zadarskoj županiji.

Direktorica Turističkog ureda Mihaela Kadija je članovima Skupštine prezentirala i Financijsko izvješće od siječnja do rujna 2018. godine kao  i prijedlog rebalansa financijskog plana za 2018. godinu. Na 9. je sjednici također usvojen i Program rada Turističke zajednice Zadarske županije s financijskim planom za iduću, 2019. godinu.

Osvrnuvši se na odrađene aktivnosti Mihaela Kadija je izrazila osobito zadovoljstvo projektom brendiranja Zadarske županije kao turističke destinacije. Brend identitet je javno predstavljen u Kneževoj palači krajem listopada,  a započet je proces poticanja njegovog korištenja kanalima svih turističkih dionika. U idućim će se razdobljima nastaviti aktivnosti primjene i promicanja regionalnog brenda kroz poseban set radionica usmjerenih na pozicioniranje destinacije.

Pročitano 410 puta

Zadnje objave

ožujka 13, 2019

NASTAVAK 10. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

Nastavak 10. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije prekinute dana 13. ožujka…
ožujka 08, 2019

Plenković s ministrima obišao projekte u Ninu

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković u završnom dijelu jučerašnjeg posjeta Zadarskoj…
ožujka 07, 2019

Premijer na Ugljanu i Pašmanu

Obilazak radova na izgradnji ribarske luke u Veloj Lamjani Predsjednik Vlade Andrej…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA