Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Obilježen Dan Općine Škabrnja

Posted On Četvrtak, 18 listopada 2018 15:30

Polaganjem vijenaca na groblju svetoga Luke u Škabrnji i svetom misom u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije počelo je obilježavanje Dana Općine Škabrnja i blagdana njihovog zaštitnika svetog Luke.

Vijenac su u ime Sabora i Vlade Republike Hrvatske položili izaslanica predsjednika Sabora , saborska zastupnica Grozdana Perić i izaslanik predsjednika Vlade, zamjenik župana Šime Vicković.

Na svečanoj sjednici općinskog vijeća načelnik ove ravnokotarske općine Nediljko Bubnjar izvijestio je o učinjenom u proteklom razdoblju, dok je izaslanik premijera Andreja Plenkovića , zamjenik župana Šime Vicković naveo Škabrnju kao svojevrsni fenomen koji s malim proračunom uspijeva puno toga realizirati.

„Nas je u Zadarskoj županiji uvijek krasilo zajedništvo i to je svakako jedan od najvažnijih razloga što smo se, od županije koje je teško stradala u Domovinskom ratu, prometnuli u jednu od najperspektivnijih regija u Hrvatskoj. Samo su snažna općina Škabrnja i snažna Zadarska županija jamstvo razvoja ovog kraja!

Nama je u Zadarskoj županiji cilj ravnomjeran razvoj svih naših krajeva, jer bit ćemo snažni i napredni koliko je razvijen najudaljeniji dio naše županije. Županija pruža potporu Općini Škabrnja u njenim kvalitetnim razvojnim projektima.“, istaknuo je Vicković.

U ime predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića nazočnima se obratila zastupnica u Saboru RH Grozdana Perić.

Pročitano 2078 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA