Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Odgađanje Odluke o odobravanju potpora za programe i projekte

Posted On Ponedjeljak, 30 ožujka 2020 14:40

S obzirom na trenutačnu situaciju   epidemije širenja  bolesti COVID-19 uzrokovanu virusom SARS-CoV-2, župan Božidar Longin donio je Odluku  kojom se odgađa donošenje Odluke o odobravanju potpora za programe i projekte.

Ovom Odlukom odgađa  se donošenje  Odluke kojom se odobravaju potpore za programe i projekte udruga pristiglih na Javni poziv za prijavu programa i projekta udruga za dodjelu financijske potpore u okviru  raspoloživih sredstava Proračuna Zadarske županije za 2020. godinu na poziciji Upravnog odjela za  zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade-područje promicanja vrijednosti Domovinskog  rata i antifašističke borbe te promicanja  vrijednosti građanskih inicijativa, Ustavom zajamčenih ljudskih prava i temeljnih sloboda.

Ova Odluka je donesena zbog neplaniranih troškova u proračunu izazvanih epidemijom koronavirusa  poput nabave zaštitne opreme te mjerama štednje. Podsjećamo da su se i prije donošenja ove Odluke brojne braniteljske udruge unaprijed odrekle sredstava iz ovog natječaja u svrhu pomoći zdravstvenim ustanovama.

Pročitano 899 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA