Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Zadarska županija nagrađuje najbolje iznajmljivače!

Posted On Četvrtak, 07 listopada 2021 17:04

Zadarska županija otvorila je javni natječaj za nagradu “Welcome”, tradicionalno priznanje najboljim iznajmljivačima na svom području koji su kao dobri domaćini ostvarili vrijedne iskorake u  kvaliteti i originalnosti svoje  ponude.

- Ovim putem pozivamo sve vrijedne dionike iz segmenta obiteljskog turizma s oznakom kvalitete “Welcome” da se pridruže ovom projektu u sklopu kojeg će se valorizirati izvrsnost. Obiteljskom smještaju u Zadarskoj županiji želimo osigurati veću vidljivost, ali i naglasiti iznimnu važnost u podizanju kvalitete i praćenju suvremenih trendova ponude i potražnje. Projekt nagrađivanja najboljih iznajmljivača vidimo kao dodatni poticaj svima onima koji sustavno ulažu u  kvalitetu i svakodnevno se trude pratiti zahtjeve gostiju te biti u korak s trendovima u turizmu- pozivaju iz Zadarske županije sve iznajmljivače na javni poziv koji je otvoren do 5. studenog. Na njega se mogu prijaviti svi privatni iznajmljivači soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“, izuzev onih koji su prijašnjih godina dobili ovu nagradu.

“Nagrade se dodjeljuju s ciljem i u funkciji motiviranja privatnog turističkog sektora za  poboljšanje kvalitete promocije destinacije i poticanje uvođenja inovacija, poticanje kreiranja i razvoja novih proizvoda kao i turističke promocije te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji obiteljskog smještaja na području Zadarske županije kroz prikaz najboljih dostignuća u turizmu Zadarske županije- poručuju iz Zadarske županije.

Nagrade će se dodijeliti za tri glavne kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani te kuće za odmor. Pobjednik dobiva nagradu u vrijednosti 15 tisuća kuna i zlatnu plaketu, za drugo mjesto deset tisuća kuna i srebrnu, a za treće je osigurano pet tisuća i brončana plaketa.

Javni  poziv, prijavni obrazac i popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu, podnositelji mogu preuzeti s web-stranice Zadarske županije: www.zadarska-zupanija.hr pod poveznicom Natječaji/Potpore i priznanja/Aktivni natječaji ili osobno u Upravnom odjelu za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove. Odgovore na sva pitanja mogu se dobiti na teefone 023/350-430 ili 023/350-342.

Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada tijekom prosinca 2021. godine.

 

Izvor: Zadarski.hr

 

 

Pročitano 375 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA