Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Voditelj Predstavništva Europske komisije Ognian Zlatev posjetio Zadar, susreo se s predstavnicima županije, agencija, djelatnicima EDIC-a

Posted On Utorak, 18 veljače 2020 15:52

Voditelj Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj Ognian Zlatev posjetio je u utorak, 18. veljače 2020. godine Informacijski centar Europe Direct (EDIC) Zadar gdje se susreo s predstavnicima županije, agencija, djelatnicima EDIC-a i novinarima.

Prije obilaska i susreta s djelatnicima EDIC-a Zadar, gospodin Zlatev je posjetio Zadarsku županiju gdje mu je gospodarski potencijal i geografske prednosti županije predstavio zamjenik župana Šime Mršić sa suradnicima. Uslijedio je potom obilazak gradilišta budućeg Centra za kreativne industrije u pratnji ravnateljice Agencije INOVAcija, Katarine Colić. Projekt „Centar za kreativne industrije“ sufinancira se sredstvima EU-a te se nalazi na lokaciji gdje je ranije bio prvi EDIC ured u Zadru.

Kako se sad ured EDIC-a Zadar nalazi u sklopu Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA koja i provodi ovaj projekt, gospodina Zlateva i njegove suradnice ugostila je i ravnateljica Agencije Marina Dujmović Vuković te ga je upoznala s aktivnostima koje Agencija kao regionalni koordinator svakodnevno obavlja, ponajprije su to priprema i provedba projekata sufinanciranih EU sredstvima te izrada i praćenje implementacije strateških dokumenata.

Gospodin Zlatev se susreo s djelatnicima lokalnih medija te ih upoznao s aktualnim temama iz Europske komisije.

Podsjećamo i kako od nedavno EDIC Zadar posluje na novoj adresi. Djelatnici EDIC-a Zadar rade i posjetitelje dočekuju na adresi Put Murvice 14. Radno vrijeme ureda je od ponedjeljka do četvrtka od 9 do 15 sati.

 

Izvor: zadarski.slobodnadalmacija.hr

Pročitano 413 puta

Zadnje objave

rujna 15, 2023

NAJAVA 14. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

14. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 21. rujna…
rujna 15, 2023

JAVNI POZIV za dodjelu potpora za poticanje IT poduzetništva na području Zadarske županije

Zadarska županija kao provoditelj Programa poticanja IT poduzetništva na području…
rujna 04, 2023

Povratak u školske klupe: Župan sa suradnicima posjetio škole u Obrovcu

Prvog dana nove školske godine župan Božidar Longin u pratnji zamjenika Šime Vickovića,…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA