Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image
Image

Otvorena ljekarna na Relji

Posted On Četvrtak, 28 lipnja 2018 14:10

 

„Ljekarna Zadar jedina je ljekarnička ustanova u Hrvatskoj koja u svom sastavu ima čak 4 ljekarne- samoposluge“, rekao je na svečanom otvaranju obnovljene poslovnice ravnatelj ustanove Božo Čolak. Evo što u obnovljenom objektu dobivaju građani:

„Milijun i 530 tisuća kuna uloženo je u obnovu objekta iako smo planirali milijun i 730 tisuća kuna“, naglasio je Čolak i dodao:  „Građani dobivaju puno bolji objekt, puno brži u poslu jer pacijenti neće morati čekati za ono što nije bitno za pultom,  za recept, nego će platiti odmah na blagajni,  naše magistre sada su pokretne i mogu doći u svaki dio ljekarne dati savjet kupcu. Što se tiče noćnih dežurstava počet će u 10. mjesecu“ - najavio je Čolak.

„Pobrinut ćemo se da i subotom popodne i  nedjeljom barem jedna ljekarna na Poluotoku funkcionira po tom pitanju zbog potreba turističke sezone , a ova će raditi noću od listopada jer je puno pristupačnija pacijentima. Nezgodno je bilo po Poluotoku hodati po mračnim ulicama ne znajući koja je dežurna“ - ustvrdio je ravnatelj Ljekarne Zadar.            

Sreću u radu u novom prostoru djelatnicima obnovljene ljekarne poželio je i  župan Božidar Longin dodavši kako je Ljekarna Zadar jedna od ustanova kojima se županija diči. „Vezano za prijedloge proširenja djelovanja Ljekarne Zadar na prostor čitave županije - to ćemo morati staviti na papir“, naveo je župan. „Građani će u novoj ljekarni imati bolju i kvalitetniju uslugu, a ova ideja o dežurstvu noću je dobra no s obzirom da se grad Zadar buni kako je apartmanizacija preuzela Poluotok i kako više nema ljudi na Poluotoku, morat ćemo smisliti to nešto drugačije, barem da imamo dvije dežurne ljekarne, ali o tom potom“, kazao je župan zažalivši sreću djelatnicima i budućim korisnicima obnovljenog objekta.

Izvor: HRT  Radio Zadar

Foto: Marin Gospić i Radio Zadar

 

Pročitano 3906 puta

Zadnje objave

travnja 16, 2024

Objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni…
ožujka 29, 2024

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove organizirao je Završnu konferenciju projekta SAFE

Dana 20. ožujka 2024. godine održana je online završna konferencija projekta SAFE u…
ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA