Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

JAVNI POZIV za prijavu programa/projekata za financiranje uređenja i opremanja dječjih igrališta iz Proračuna Zadarske županije za 2022. godinu

Posted On Ponedjeljak, 07 ožujka 2022 12:52

Sukladno ciljevima Razvojne strategije Zadarske županije, a radi poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture Zadarska županija pokreće Program za financiranje uređenja i opremanja dječjih igrališta iz Proračuna Zadarske županije za 2022. godinu. Uređenjem dječjih igrališta osigurati će se kvalitetan prostor za druženje djece i odraslih a djeca će imati siguran prostor za igru. Uređenje i opremanje dječjih igrališta pomoći će demografskoj revitalizaciji i demografskom razvoju i važan su preduvjet za ostanak mladih obitelji u jedinicama lokalne samouprave na području Zadarske županije. Programom se zadovoljavaju javne potrebe i interesi stanovnika Županije.

Sredstva pomoći namijenjena su za sufinanciranje programa/projekata uređenja i opremanja dječjih igrališta u jedinicama lokalne samouprave na području Zadarske županije i to:

  • izrada projektne dokumentacije;
  • izgradnja/nastavak izgradnje ili nadogradnja objekata;
  • sanacija, rekonstrukcija, adaptacija objekata ili dijela objekata;
  • opremanje fiksnom opremom, uređenje okoliša i uređenje vanjskih terena.

Sredstva za pripremu i provedbu Programa za financiranje uređenja i opremanja dječjih igrališta, planirana su u Proračunu Zadarske županije za 2022. godinu u iznosu od 700.000,00 kn.

Pravo na podnošenje prijava, korisnici sredstava pomoći su jedinice lokalne samouprave (gradovi i općine) s područja Zadarske županije koje provode program/projekt uređenja i opremanja dječjih igrališta na području Zadarske županije.

Javni poziv ostaje otvoren od dana objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Zadarske županije www.zadarska-zupanija.hr sve do iskorištenja sredstava osiguranih u Proračunu Zadarske županije za 2022. godinu, a najkasnije do 31. prosinca 2022. godine.

Pročitano 684 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA