Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Poziv na edukacijsko-stručni skup "Očuvanje krša i razvoj održivog turizma" u sklopu projekta "Centar izvrsnosti Cerovačke špilje - održivo upravljanje prirodnom baštinom i krškim podzemljem"

Posted On Petak, 02 srpnja 2021 14:19

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na 1. edukacijsko-stručni skup na temu „Očuvanje krša i razvoj održivog turizma“ u sklopu projekta „Centar izvrsnosti Cerovačke špilje – održivo upravljanje prirodnom baštinom i krškim podzemljem“ koji će se održati u petak, 24. rujna 2021. godine u Multimedijalnoj dvorani (117) Sveučilišta u Zadru, Franje Tuđmana 24i, Zadar.

Organizator skupa je NATURA-JADERA javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije dok su suorganizatori Odjel za geografiju i  Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru.

Stručni skup na temu „Očuvanje krša i razvoj održivog turizma“ namijenjen je zaposlenicima obrazovnih institucija i ustanovama i organizacijama koje se bave očuvanjem prirodne baštine te turističkom sektoru. Cilj skupa je okupiti stručnu zajednicu da bi se identificirali i savladali izazovi u zaštiti prirode i razvoju održivog turizma u krškim područjima.

Jezik stručnog skupa je hrvatski te se može sudjelovati s izlaganjem vlastitih radova ili kao zainteresirana publika.

Za sudionike skupa nije predviđena kotizacija.

Detalji o 1. edukacijsko-stručnom skupu te način prijave nalaze se u tekstu Poziva

Veselimo se vašem sudjelovanju!

Pročitano 1426 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA