Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Održana „kick-off“ konferencija za projekt Adri.SmArtFish

Posted On Petak, 19 travnja 2019 11:56

Projekt Adri.SmArtFish – Valorisation of SMall – scale ARTisanal FISHery of the Adriatic coasts, in a context of sustainability je projekt koji se financira iz Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Italija – Hrvatska 2014. - 2020. Zadarska županija kao partner na projektu dobila je poziv za sudjelovanje na „kick-off“ konferenciji. Kao predstavnice Zadarske županije na konferenciji su prisustvovale voditeljica projekta Katerina Skelin, financijska voditeljica projekta Martina Glavić i zamjenica člana Upravnog odbora Ana Maver.

Prvi dan održana je „kick-off“ konferencija, a nakon konferencije uslijedio je okrugli stol na kojem je sudjelovao dr.sc. Lav Bavčević kao jedan od istaknutijih stručnjaka u području ribarstva Zadarske županije. Na kraju prvog dana održan je i sastanak projektnog tima na kojem su sudionici upoznati s ključnim aspektima za uspješnu implementaciju  projekta, te ciljevima i očekivanim rezultatima projekta i radnim paketima WP2, WP3, WP4 i WP5. 

Drugi dan održan je sastanak Upravnog odbora. Na tom sastanku su se imenovali članovi Znanstvenog odbora, a također se  razgovaralo i o partnerskom ugovoru.

Temeljem održanog sastanka Upravni odbor projekta postavio je rokove za ispunjenje nadolazećih aktivnosti u 2019. godini sukladno aplikacijskom obrascu projekta.

Pročitano 3909 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA