Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Županijski dani: Otvoreno četvrto izdanje vrtne izložbe Cvijet Zadra

Posted On Četvrtak, 19 travnja 2018 14:53

Prigodnom svečanošću na Forumu otvoreno je četvrto izdanje vrtne izložbe Cvijet Zadra, koja se u organizaciji tvrtke Nasadi održava u sklopu Županijskih dana.  
Otvorenju je nazočio župan Zadarske županije Božidar Longin sa zamjenicima, a posebni gosti bili su gosti iz Češke, izaslanstvo prijateljske Južnomoravske regije predvođeno njihovim županom Bohumilom Šimekom.
Cvijet Zadra i ove je godine, osim hortikulturnog, turističkog i prodajnog, imao natjecateljski karakter. Stručni žiri prvu je nagradu za kreativni izraz u oblikovanju prostora dodijelio podružnici Zrinjevac, Zagrebačkog holdinga. Drugo mjesto osvojio je osječki Unikom, dok je bronca pripala zadarskim Nasadima koji su zaslužili i posebnu nagradu žirija za kreativnost cvjetne instalacije.
Najromantičnijom gredicom proglašena je ona koju su uredili djelatnici tvrtke Parkovi d.d. iz Varaždina. Najoriginalniji spoj cvijeća i mora ostvarila je splitska tvrtka Parkovi i nasadi. Nagrada Turističke zajednice Grada Zadra pripala je tvrtki Calegra hortikultura iz Zagreba, a priznanje za suvremeni izričaj dobila je Udruga obožavatelja božura.
Nagrađenima su priznanja uručili gradonačelnik Zadra Branko Dukić i župan Božidar Longin, uz direktora Nasada Lenka Ugrinića.
Program četvrtog izdanja izložbe Cvijet Zadra traje do nedjelje 22. travnja.

 

Pročitano 2800 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA