Dobrodošli

Obavijest

Obavijest za korisnike mrežne stranice Žadarske županije.

Poštovani korsnici web stranice Zadarske županije,


Prijava na mrežnu stranicu je moguća samo za zaposlenike Zadarske županije.

Vaš Administrator

Prijava

Župan Stipe Zrilić


Stipe Zrilić rođen je 1959. godine u mjestu Bruška u kojem je završio osnovnu školu. Gimnaziju Jurja Barakovića završio 1977. godine u Zadru, a diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu 1982. godine.
Prije stupanja na dužnost zamjenika župana pa zatim i župana, radni staž proveo je kao službenik. Prvi posao dobio je 1985. godine u Poreznoj upravi Zadar. Nakon prvih demokratskih izbora imenovan je tajnikom Izvršnog vijeća Općine Zadar s glavnim zadatkom reformiranje općinske uprave. Početkom rata postaje tajnik Kriznog štaba i član Ratnog predsjedništva Općine Zadar. Od 1992. godine radi u Ministarstvu unutarnjih poslova RH i Uredu za nacionalnu sigurnost. Od 2002. godine radi u Zadarskoj županiji kao pročelnik za upravu i samoupravu. 2004. godine izabran je za zamjenika župana, a 30. siječnja 2008. godine izabran je za župana Zadarske županije.  Za župana  je izabran i na prvim neposrednim izborima 2009. godine, kao i na izborima 2013. godine. Član je Hrvatske demokratske zajednice. Obnašao je više stranačkih dužnosti. Trenutno je potpredsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zadarske županije i član Središnjeg odbora HDZ-a.
Amaterski se bavi slikarstvom, a intenzivnije u zadnjih petnaestak godina, i to uglavnom u tehnici akrilnih boja. Slikarska znanja stekao je samoučenjem. Svoja je djela izlagao na nekoliko humanitarnih i skupnih izložbi. Održao je i dvije samostalne izložbu u Zadru i Benkovcu te po jednu izložbu u Preku i Sukošanu. Također, sudjelovao je i u radu nekoliko međunarodnih likovnih kolonija koje su se održavale na području Zadarske županije.  Osim u Republici Hrvatskoj, sudjelovao je i na izložbi World Peace Art Exhibition u Tokyju, Old Court house  u Woodstocku, USA, te u Češkoj Republici u Brnu i Budjeovicama.  
Član je Matice hrvatske.
Hrvatski je branitelj u trajanju od 49 mjeseci i nositelj više odlikovanja za sudjelovanje u Domovinskom ratu.

Ostala usavršavanja i stručni ispiti:
-    položen pravosudni ispit za rad u sudstvu i samostalan rad u odvjetništvu,
-    položeni stručni ispiti za rad u upravi i unutarnjim poslovima,    
-    završen poslijediplomski tečaj I. kategorije Odgovorna uprava i rukovođenje  zdravljem,                                                                                                              
-    završen tečaj Vodstvo i upravljanje,
-    završen tečaj engleskog jezika VII. stupanj, B1,                                                    
-    završen tečaj Jačanje lokalnih kapaciteta za EU fondove.

Novosti iz županije

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Europska Komisija usvojila Partnerski sporazum s Hrvatskom

Europska komisija usvojila je Partnerski sporazum s Hrvatskom, ključni dokument za korištenje sredstava iz europskih fondova u sljedećih sedam godina.Partnerski je sporazum ključni plan za ulaganja kojim će se u Hrvatskoj otvoriti put za zapošljavanje i rast u sljedećih 10 godina, a pokazuje zajedničku odlučnost Europske komisije i Hrvatske da se financijska sredstva EU-a najučinkovitije iskoriste.

Otvaranje HRT Centra Zadar

Otvaranje HRT Centra Zadar

Danas je svečano otvoren HRT-ov Centar Zadar, u kojemu djeluje objedinjena redakcija radija, televizije i novih medija, a proizvodnja programa na svim platformama odvija se uz pomoć najsuvremenijih tehnologija.

Održan prvi coworking doručak u COIN-u

Održan prvi coworking doručak u COIN-u

U utorak 28.10.2014. godine, s početkom u 10.00 sati održan je prvi coworking doručak na lokaciji budućeg coworking prostora u ulici Put Murvice 14.

Prijem jubilarnih dobrovoljnih darivatelji krvi U povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, u Velikoj vijećnici Doma

Prijem jubilarnih dobrovoljnih darivatelji krvi U povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, u Velikoj vijećnici Doma

Zadarske županije održan je tradicionalni prijem za one koji su tijekom ove godine došli do 35,50,55,75 ili 100 darivanja. Među njima je 14 darivateljica koje su dale krv 35 puta te 15 darivatelja koji su krv dali 50 puta.

Učenici OŠ Braće Ribar iz Posedarja posjetili Zadarsku županiju

Učenici OŠ Braće Ribar iz Posedarja posjetili Zadarsku županiju

U utorak, 28. listopada 2014. godine, 59 učenika 3. i 4. razreda OŠ Braće Ribar iz Posedarja te područnih škola iz Podgradine, Islama Latinskog, Ždrila, Slivnice Donje i Gornje, u pratnji svojih učiteljica, posjetili su Zadar.

Otvoreni radovi na projektu izgradnje pročišćavača otpadnih voda u Općini Poličnik

Otvoreni radovi na projektu izgradnje pročišćavača otpadnih voda u Općini Poličnik

U petak, 24. listopada 2014. godine, uz nazočnost predstavnika Općine Poličnik, investitora, ZADRE razvojne agencije, predsjednika Županijske skupštine Željka Lončara, župan Stipe Zrilić otvorio je radove na izgradnji pročišćavača otpadnih voda u poslovnoj zoni Grabi u Poličniku.

Održana 11. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije

Održana 11. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije

U petak, 24. listopada 2014. godine u 10,00 sati održala se 11. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije sa 7 točaka Dnevnog reda. Usvojen je Zaključak o  prihvaćanju Izvješća o radu Županijske uprave za ceste Zadarske županije za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2014. godine.

Otvoren Sajam poslova u Arsenalu

Otvoren Sajam poslova u Arsenalu

U Arsenalu je danas otvoren 7. Sajam poslova. Radi se o projektu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ispostave u Zadru, koji na ovaj način želi omogućiti izravan kontakt poslodavaca s tražiteljima posla. Veliko zanimanje za poslove na koji se trenutačno nude na tržištu rada pokazali su mladi ljudi koje, tek nakon višegodišnjeg školovanja, čeka svijet rada.

Otvoren 16. Biograd Boat Show

Otvoren 16. Biograd Boat Show

U četvrtak, 23. Listopada 2014. godine u Bigradu na moru počeo je16. Biograd Boat Show, a na svečanosti otvaranja uz brojne uzvanike nazočni  su bili ministar turizma Darko Lorencin, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, direktor HTZ-a Ratomir Ivičić i župan Zadarske županije Stipe Zrilić. Obraćajući se nazočnima župan je istaknuo kako u

ECOSEA –S-09/14: Invitation to Tender for Hydraulic Powered Vessel Equipment for Mussel Farming

Zadar County intends to award a Supply Contract for Hydraulic Powered Vessel Equipment for Mussel Farming in Zadar with financial assistance from the IPA Adriatic Cross-border Cooperation Programme of the European Union.

Hrvatsko-danski poslovni forum u Zagrebu

Hrvatsko-danski poslovni forum u Zagrebu

Nj.V. kraljica Margarete II. i Nj.K.V. princ Henrik od Danske borave u službenom posjetu Republici Hrvatskoj od 21. do 24. listopada 2014. godine. Službeni posjet danskog kraljevskog para je izvrstan način za poboljšanje suradnje između danskih i hrvatskih tvrtki te prikaz trenutnih i budućih tržišnih prilika u Hrvatskoj.

Održana 1. sjednica odbora za koordinaciju s udrugama proizašlim iz domovinskog rata

Dana 22. listopada 2014. godine u Domu županije održana je 1. sjednica Odbora za koordinaciju s udrugama proizašlim iz Domovinskog rata kao radnog tijela Županijske skupštine Zadarske županije. Sjednici je nazočilo jedanaestero članova od njih trinaest, dok su dvoje ispričali svoj izostanak.

Nalazite se ovdje: Home Župan Župan Stipe Zrilić

Tko je online

Imamo 49 gostiju i nema članova online

Naše suradnje

Pogledajte suradnje koje zadarska županija ostvaruje sa svojim međunarodnim partnerima

 

alt