Dobrodošli

Obavijest

Obavijest za korisnike mrežne stranice Žadarske županije.

Poštovani korsnici web stranice Zadarske županije,


Prijava na mrežnu stranicu je moguća samo za zaposlenike Zadarske županije.

Vaš Administrator

Prijava

Obavijest

Novosti iz županije

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Započela trodnevna edukacija 16 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama

Započela trodnevna edukacija 16 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama

U studenom 2014. godine, Zadarska županija je, s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta i Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za potrebe provedbe projekta pod nazivom "Osiguravanje pomoćnika učenicima s teškoćama u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zadarska županija".

18. humanitarna akcija "Vukovaru ZaDar"

18. humanitarna akcija "Vukovaru ZaDar"

Ovogodišnja, 18. po redu humanitarna akcija "Vukovaru ZaDar" održat će se na Narodnom trgu u Zadru, 6. prosinca 2014. godine uz prigodni program na kojem će od 9 do 13 sati nastupiti 30 izvođača, najavljeno je na konferenciji za novinare održanoj u Domu Zadarske županije.

Gospodarenje otpadom od prapovijesti do današnjih dana

Gospodarenje otpadom od prapovijesti do današnjih dana

U srijedu 26. studenoga u Atriju Kneževe palače otvorena je izložba "Gospodarenje otpadom od prapovijesti do današnjih dana". Cilj izložbe je dati pregled razvoja gospodarenja otpadom od prapovijesti, preko antike i srednjeg vijeka do današnjih dana s pogledom na budućnost i to na 15 panoa s različitim informativno-edukativnim sadržajima.

Jedinice lokalne samouprave ključne u povlačenju novca iz EU fondova

Jedinice lokalne samouprave ključne u povlačenju novca iz EU fondova

U utorak 25. studenoga, u organizaciji Odbora regija EU te u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Udrugom gradova, Udrugom općina i podršku Vlade RH, u Zagrebu je  održana konferencija „Gradimo Europu kroz županije, gradove i općine“. Sudionici konferencije zaključili su kako je povlačenje EU sredstava i provođenje EU projekata nemoguće bez potpunog uključivanja i sudjelovanja hrvatskih županija, gradova i općina.

Održan okrugli stol na temu „Postupanje u slučaju nasilja u obitelji“

U Maloj vijećnici Doma županije u Zadru, dana 25. studenog 2014. godine, povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova, održalo je Okrugli stol na temu „POSTUPANJE U SLUČAJU NASILJA U OBITELJI“.

U Gradskoj loži predstavljena "Zadarska trilogija"

U Gradskoj loži predstavljena "Zadarska trilogija"

U Gradskoj loži predstavljena "Zadarska trilogija" U sklopu manifestacije "Krševanovi dani kulture" , u utorak, 25. studenog 2014. godine je u Gradskoj loži predstavljeno izdanje "Zadarska trilogija", čiji je autor mons. dr. Juraj Batelja, a izdavači ovog vrijednog djela su Zadarska nadbiskupija i Zadarska županija.

Obilježen Dan Grada Zadra

Obilježen Dan Grada Zadra

Obilježen Dan Grada Zadra Polaganjem vijenaca na Gradskom groblju u Zadru, u ponedjeljak, 24. studenog 2014. godine počelo je obilježavanje Dana Grada Zadra i blagdana svetog Krševana.

Zadarska županija otvorila Informacijski centar Europe Direct Zadar

Zadarska županija otvorila  Informacijski centar Europe Direct Zadar

U petak, 21. studenog 2014. godine otvoren je Europe Direct centar (EDIC). Informacijski centar Europe Direct Zadar dio je europske mreže informacijskih centara Europe Direct (EDIC), rasprostranjene u 28 zemalja članica Europske unije, a jedan je od načina za informiranje građana o zakonodavstvu EU-a i pogotovo mogućnostima korištenja strukturnih  EU fondova.

Potpisan Kolektivni ugovor za zaposlenike u ustanovama u kulturi Zadarske županije

Potpisan Kolektivni ugovor za zaposlenike u ustanovama u kulturi Zadarske   županije

U četvrtak, 20. studenog 2014. godine u  Domu Zadarske  županije održano je  potpisivanje Kolektivnog ugovora za zaposlenike u  ustanovama kulture kojima je osnivač Zadarska županija.

Puštanje u pogon EVN plinske mreže u Benkovcu

Puštanje u pogon EVN plinske mreže u Benkovcu

U četvrtak, 20. studenog 2014. godine u Glagoljaškoj ulici ispred APN –ovih zgrada obilježeno je puštanje u rad plinske mreže u Benkovcu. Pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Ante Vukašina i direktor tvrtke EVN Croatia Werner Casagrande simbolično su zapalili plinsku baklju na svečanosti kojom je obilježeno puštanje u rad plinske mreže i omogućeno priključenje prvih korisnika prirodnog plina na području...

Počast žrtvama Nadina

Počast žrtvama Nadina

U spomen na stradanje 16 civila i 5 branitelja u malom ravnokotarskom mjestu Nadinu, koje je razoreno 19. studenog 1991. godine, dan nakon Škabrnje, danas su na Spomen obilježju u Nadinu žrtvama odali počast brojni mještani, obitelji poginulih, te predstavnici državnih i lokalnih vlasti te udruga proizišlih iz Domovinskog rata. U ime Zadarske županije vijenac su

Nalazite se ovdje: Home Naš ustroj Upravni odjeli

Tko je online

Imamo 58 gostiju i nema članova online

Naše suradnje

Pogledajte suradnje koje zadarska županija ostvaruje sa svojim međunarodnim partnerima

 

alt